Castigatoare concurs: Sa schimbam putin "istoria" unor personaje

Buna,
Astazi revin cu lista castigatoarelor concursului organizat in colaborare cu cei de la PureTouch. Voi posta castigatoarele si povestile castigatoare : 


Locul I- Corina Sunn

"“Sunt un renegat. Oaia neagra a unei familii de imbecili. Zei… mari zei la a caror poale isi varsa muritorii ultima farama de speranta, lacrima sau strop de vin…”. Loki-si atinti privirea asupra campurilor verzi, dincolo de sihastrele porti ale Asgardului. Se simtea ostenit, mult prea ostenit pentru a-si apleca capul iar in fata lui Odin. De ce tocmai el, cel ce cunostea atat de bine secretele celor mai puternici era totodata cel mai ignorant, supus sadicelor pedepse ale ale marilor zei?
-              Dor de duca, siretule?
Wecta se apropie de el, pasind domol, privindu-l blajin.
-              Singura, Wecta? N-ar trebui sa pastrezi distanta, nu ti-e frica de mine? S-ar putea sa-ti fur fustele si harurile feciorelnice…
-              Esti transparent, Loki. Stiu ca-n adancul sufletului tau…
-              Iceberg, vrei sa zici? Halal suflet!
Wecta zambi. Era obsinuita sa se izbeasca de impenetrabilul zid al masculinitatii, fortificat cu darzenie de mandria nordica.
-              Stiu ca vrei sa pleci. Privesti cu jind traiul celor din Midgard. Dar gandeste-te ce ai de pierdut… onoarea, puterea, controlul asupra unor minti frivole si trupuri bolnavicioase.
-              Risc sa devin o muiere-n armura, Wecta. Oamenii…
-              Iubesti muierile-n armura. Daca n-ar fi fost asa, Askr si Embla tot urati si seci ar fi ramas.
Zeita-i cuprinse fata-n palme. Ea, ca nimeni alta, cunostea pasiunea umana, focul cel mai strasnic. Loki o privi, fara sa scoata o vorba. El, ca nimeni altul, nu mai vroia sa fie hulit, biciuit si dat la o parte. Ei, ca nimeni altii…
-              Ia zi, crezi ca-mi voi gasi o fecioara blanda, cu pofta de vin si braul subtire?
Wecta chicoti.
-              Ce-I al tau, e pus deoparte. Imi vei lipsi.
Loki privi din nou campurile nesfarsite ale Midgardului. Se-ntoarse brusc dinspre colina Idavoll, fara a se mai uita in spate. Un zeu nu trebuia sa aiba regrete.  In urma lui ramase doar praf de stele si resemnare. Era Uman.



Locul II- Dumitru Alexandra
"Sol isi traia viata intr-o fuga continua neputand sa se bucure de ceea ce viata ii oferea, de dragostea sotului ei, de liniste.  Glen sotul ei era decis sa o astepte intotdeauna si sa accepte momentele ei de absenta daca acesa era singurul mod in care ea ii putea fi alaturi dar se gandea din ce in ce mai mult la ziua de Ragnarok care se apropia din ce in ce mai repede, aceea zi fiind sinonima pentru el cu fatalitatea.
O alta zi a venit,  alta zi in care Sol era obligata sa fuga sa reintre in acel ciclu constant al fricii al ingrijorarii si mai erau doar 7 zile pana la Ragnarok momentul in care viata ei putea sa se termine.
Zilele au trecut una dupa alta iar Skoll devenea mai puternic cu fiecare zi. In ziua de Ragnarok Sol sa urcat in trasura ca intotdeauna dar nu a observat ca in spatele trasurii era Glen decis sa o protejeze de orice ar putea aducea aceasta zi. A fugit ca intotdeauna dar Alsvid si Arvak pareau din ce in ce mai obositi iar Skoll era din ce in ce mai aproape .Sfarsitul lui Sol se apropia. La ora asfintitului cand soarele se retragea in neant Skoll a sarit in fata trasurii decis sa incheie fuga si viata zeitei. Dar atunci Glen sa aruncat in fata iubitei lui iar Skoll la atacat pe acesta. S-au luptat mai multe ore dar Glen a reusit sa ii infinga un pumnal otravit in inima insa  Skoll inainte de a muri la muscat pe Glen de gat stiind ca pierderea sotului ar in semna nefericirea vesnica pentru zeita. Skoll a disparut invins pentru totdeauna iar Glen s-a prabusit  la pamant. Zeita a alergat spre el pentru al saruta, un ultim sarut. Cand s-a aplecat sa il sarute lacrimile ei au cazut pe gatul lui si Glen a inceput sa se vindece puterea dragostei fiind mai puternica decat orice atceva. S-au intors amandoi la palat si si-au trait povestea de iubire in liniste departe  de rau si suferinta  iar dupa moartea lor corpurile lor s-au transfomat in doua rauri care curg si acum impletindu-se, ducand dragostea lor eterna mai departe.

Locul III- Diana Felicia Rosu

Kvasir este personajul caruia eu am ales sa-i scriu destinul. Desi creata din saliva a doua grupuri total diferite de zei, Kvasir a imprumutat ce era mai bun de la fiecare: inteligenta, intelepciune, eleganta si speranta. A reusit sa scape de planul malefic pus la cale de piticii Fjalar si Galar, dupa ce s-a ascuns in Padurea Secreta a Jadului. Acolo si-a descoperit menirea si a inceput sa ajute fetele tinere si femeile sa scape de viclenia celor rai. Utilizandu-si intelepciunea si puterile magice ale Jadului, aparea in momentul in care tinerele fete o chemau cantand. Kvasir e o femeie frumoasa, cu o rochie lunga si stralucitoare, cu ochi de smarald patrunzatori si par ondulat. Ea continua sa ajute si astazi fetele si femeile, iar mierea si jadul sunt semnele ei distinctive.

Felicitari fetelor! 
Astept un mail de la voi, pe adresa lestie.blog@gmail.com ca sa va anunt cum puteti intra in posesia premiului. Mentiune speciala pentru castigatoarea de pe locul III- trebuie sa iti faci cont pe site pentru a putea beneficia de reducere. 
Aveti timp pana in 31 decembrie sa beneficiati de premii.
O zi faina tuturor va doresc!



Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu