Despre produsele dermatocosmetice& Concurs Vichy




Produsele dermatocosmetice isi fac loc in viata noastra incetul cu incetul, datorita faptului ca oamenii incep sa constientizeze avantajele unor astfel de produse. Poluarea, stresul si modul de viata care involuntar incepe sa devina nesanatos isi pun amprenta pe organismul si pe tenul nostru.
Ce sunt produsele dermatocosmetice?
Dermatocosmeticele sunt mai mult decat o crema de zi sau o crema antirid… Datorita ingredientelor si substantelor active pe care le contin lupta impotriva imperfectiunilor pielii si le si trateaza. Indiferent de problema cu care te confrunti, gamele de produse sunt variate si tin cont de tipul de ten, de varsta si de asteptarile tale.
Care sunt avantajele produselor dermatocosmetice?
-sunt testate dermatologic special pentru pielea sensibila
- sunt hipoalergenice, adica au o compozitie special create astfel incat sa nu favorizeze aparitia reactiilor alergice
- sunt noncomedogenice- putem sa ne luam adio de la pori blocati si nu favorizeaza aparitia cosurilor sau a punctelor negre
- au factor de protectie solara- un alt element cheie care vine in ajutorul tenului tau si il protejeaza.
Cei de la Vichy au creat 4 fonduri de ten care sa vina in ajutorul nostrum.
Vichy Aerateint Pure –  fond de ten cu un finisaj natural
Acest fond de ten ofera o culoare naturala care rezista timp de 12 ore, elimina roseata si iritatiile si confera luminozitate pielii. Este disponibil in 2 texturi ( fluid-pentru tenul normal si mixt, si crema- pentru tenul uscat) si in 4 nuante.



Vichy Normaderm Teint- Fond de ten pentru tenul cu probleme
-          Care prin textura sa rezistenta la sebum, imbogatita cu un principiu activ purifiant- Zincadone A, confera tenului un aspect curat, mat si neted
-          Disponibil in 4 nuante






Vichy Flexilift Teint- fond de ten antirid
Gratie unui puternic activ antirid si unei texturi silicon inovatoare, are un efect de liftin. Confera, in acelasi timp, tenului luminozitare de lunga durata pentru un rezultat uniform si satinat.


Iar la sfarsit, am si o surpriza pentru voi. Vichy ofera 4 fonduri de ten( cate unul din fiecare) in nuanta dorita, pentru 4 fete norocoase, ca sa le testeze timp de o saptamana si apoi sa isi spuna parerea despre ele, parere ce va fi publicata chiar aici, pe blog! Bonus: una dintre castigatoare va avea ocazia sa ma insoteasca la un seminar de make-up.
Ce trebuie sa faceti pentru a castiga? Sa va alegeti fondul de ten potrivit voua si sa imi lasati un comentariu in care sa va argumentati alegerea si sa nu uitati sa lasati si numele de GFC. Concursul incepe din momentul postarii si se incheie intr-o saptamana,dupa care eu voi anunta castigatoarele.

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu