Review: Revlon Illuminance Palette

M-am gandit ca dupa atata somat e timpul sa revin. Asa ca inarmata cu un borcan de Pepsi cu lamaie( da, beau dintr-un borcan de 800 gr (: ) si cu o farfurie de corn flakes, pornesc la atac!
Va prezint astazi Revlon Illuminance Palette- nuanta Passion-Fusion, o paletuta mica ce contine 2 rujuri si 2 iluminatoare/farduri; e un fel de multifunctional thingie. Va prezint aici poze cu domnita+ failed swatch si apoi incep sa o despic si sa o detaliez.

Sper ca se intelege ceva din poze si ca va puteti face o idee.
Paleta este intr-o casetuta dreptunghiulara lucioasa,si contine cele 4 pastile mai sus mentionate. Iluminatoarele nu prea le foloseam pana de curand, pentru ca nu prea ma descurcam, eram mai n00b.Acum pe cel mov il folosesc uneori pe post de blush, imi place ca e diafan si nu foarte evident, iar cel alb il folosesc pe post de iluminator sau sub spranceana, ca highlight.
Rujurile din paletuta- aici e alta poveste. Desi consider culorile un pic cam tari, incet incet am inceput sa le folosesc pentru ca sunt rezistente. Rosul e bun pentru machiaje pin-up, iar cel mov e bun in cantitate mica si ca ruj de zi, dar si de seara. E o culoare mai pamantie, si evit sa-l folosesc in cazul in care machiajul ochilor este mai intens.
Imi place ambalajul,este usor de purtat in geanta si rujul se poate reaplica peste zi.
Am observat ca au aparut si pe la noi niste palete Revlon cu 4 farduri, cutia este aceeasi dar pe aceasta sincer nu am vazut-o prin magazine. Eu am primit-o de la cineva din afara, iar din ce am mai cercetat pe net, pretul este undeva in jur de 20$,+/-. Sincer, o recomand pentru ca este buna in vacante si nu numai.
In plus, pastilutele nu se termina deloc repede. Eu o folosesc destul de constant de vreo jumatate de an, si abia daca se observa ca a mai disparut. Voi incerca cele 2 nuante pentru ochi/obraji si cu primer si o sa revin cu un update.
Pro:
-ambalaj
-culori intense si placute
-rezistenta rujurilor
Con:
-pretul, mi se pare un pic piperat. Dar e doar parerea unei studente.

Per total, sunt foarte incantata de aceasta paleta si daca aveti noroc sa o gasiti la reduceri,va recomand sa o achizitionati.
P.S: scuzati calitatea nu tocmai buna a pozelor. Incerc sa ma reobisnuiesc cu camera mea pentru ca nu am mai folosit-o de mult timp.

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu