This or That: Nyx Warm Neutrals - Zoeva Rose Golden

Hello!


Ce mai faceti? Astazi am pregatit inca un articol din seria This or That, unde imi propun sa va prezint alternative pentru produse care nu se gasesc la noi, sunt prea scumpe, dar si sa va faceti o idee despre produse care sunt asemanatoare. In urmatoarea perioada ma voi axa in special pe palete de farduri, deoarece sunt o idee buna de cadou de Craciun pentru o incepatoare intr-ale machiajului, dar si pentru pasionatele de machiaj deopotriva. Sa-i dam drumul!

Astazi voi vorbi despre 2 palete in culori calde, Zoeva Rose Golden, care are si un review separat pe blogul Stefanei si paleta Nyx Ultimate Shadow Palette, Warm Neutrals.



Paletele vin cu 16, respectiv 10 farduri de pleoape in nuante calde, si contin atat farduri sidefate, cat si farduri mate. Paleta  Nyx este disponibila pe Makeupshop sau in magazinele fizice, si costa in jur de 80-90 de lei, iar paleta Zoeva se gaseste doar online, iar pretul ei este de 20 de euro. Din punct de vedere al pretului, sunt in aceeasi categorie, insa Nyx este mai accesibila si puteti profita si de oferte cand au in magazin reduceri.
Din punct de vedere al culorilor, cea Nyx ofera o diversitate un pic mai mare la o prima vedere. Fardurile sidefate din paleta Zoeva par foarte asemanatoare, insa odata aplicate pe pleoapa se observa o diferenta intre ele. Ambele palete au farduri pigmentate, exceptie facand fardurile deschise la culoare, carora a fost destul de greu sa le fac un swatch.

Dupa cum puteti vedea in swatchuri, nuantele sunt asemanatoare si cu siguranta puteti crea look-uri asemanatoare cu ele. Din punctul meu de vedere sunt niste palete perfecte pentru toamna-iarna. Bonus: in fiecare paleta aveti cel putin o nuanta care poate fi folosita pe post de iluminator, deci v-ar usura trusa de machiaj cand calatoriti.
Fardurile Nyx au o textura usor mai prafoasa, insa sunt pigmentate, iar daca le aplicati peste o baza de machiaj le puteti intensifica culoarea, pe cand cele de la Zoeva sunt o idee mai cremoase, si se aplica un pic mai usor. Ambele palete contin atat farduri care se aplica mai usor, dar si farduri care se aplica un pic mai patchy, dupa cum se poate vedea si in swatchuri- in general fardurile mate sunt mai pretentioase.
In ceea ce priveste rezistenta, ambele palete contin farduri care rezista destul de bine si fara o baza de machiaj, insa cu siguranta un primer le va ajuta sa reziste toata ziua in loc. 
Personal, daca nu as detine paleta Zoeva, cu siguranta as opta pentru paleta Nyx, si le recomand cu incredere pe amandoua oricui este in cautarea unei palete cu nuante calde.
Voua care paleta va face cu ochiul?

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu