Giveaway Lush

Hello,
In curand blogul meu va implini 2 ani de activitate, timp in care am crescut alaturi de voi. Vreau sa va multumesc pentru feedback-ul oferit de-a lungul timpului si vreau sa va recompensez pentru asta, cu ajutorul celor de la LUSH, care ofera 3 premii constand in :


NOUBAR – sapun pentru maini si corp
            Desi e verde, se aseamana mai mult cu o bucata de nuga; desi e sapun, are si proprietatile unei crème hidratante. Noubar vine cu o noua provocare: sapun-crema-exfoliant pentru hidratarea pielii datorita multitudinii de uleiuri esentiale din fistic, alune, nuci si migdale. Plus, parfum floral lemons de trandafiri si vetivert pe durata intregii zile.
            Incanta-ti simturile cu un desert in baie!
Pret: 23.80 lei/ 100g
  
Trichomania – sampon solid
            Parul uscat sau ondulat are acum parte de un rasfat pe masura: un baton de sampon solid cu cocos si lecitina din soia pentru hidratare, plus ulei extravirgin din vetivert pentru un parfum oriental. Cele mai multe cliente ne-au marturisit ca parul lor nu a mai avut nevoie de balsam si ca nu a fost nicicand atat de fin si de stralucitor.
Pret: 24.80 lei/100g
Avobath – sare de baie
Vei fi surprins de o minunata culoare verde crud sclipitor. Avobath contine pudra fina de argint cu rol cicatrizant, avocado proaspat cu rol hidratant si ulei de lamaie revigorant.
Ideala pentru zilele mohorate… te va pune imediat in contact cu tot ce te inconjoara.

Pret: 22.80 lei/buc. 200g

 Reguli de participare:
- sa fiti Followeri prin GFC
- sa dati like pe FB paginilor Undercover Beauty Addict si Lush Romania
- sa completati formularul de mai jos


Giveaway-ul incepe din momentul postarii si se termina i ndata de 5 aprilie, ora 24, urmand sa anunt castigatoarele in cel mai scurt timp. 
Va astept sa va inscrieti in numar cat mai mare!



Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu