Review: The Body Shop Oils of Life Sleeping Cream

Hello!
Ce mai faceti? Astazi am pregatit pentru voi in tarziul noptii (desi cel mai probabil voi publica pe timp de zi) un articol despre o crema de noapte de la The Body Shop-Oils of Life Sleeping Cream.
Dupa cum probabil stiti, sau daca nu stiti veti afla acum, eu am locuit o perioada in Olanda, iar tenul meu se obisnuise cu atmosfera umeda si cu vantul de acolo, iar cand m-am intors in tara tenul meu a trebuit sa se adapteze din nou conditiilor de la noi si a cam luat-o razna. O perioada buna am avut cateva cosuri mai serioase, care in timp s-au diminuat. Traversand aceasta perioada, au ajuns pe mana mea si 2 creme de la The Body Shop.


Prima crema despre care vreau sa va vorbesc este crema de noapte. Am inceput sa folosesc aceasta crema odata cu racirea inceata a vremii, O folosesc aproape seara de seara si in timp am observat o diminuare a zonelor uscate pe care le fac pe obraji si barba.

Descriere oficiala;
"O crema de noapte ce hidrateaza, revitalizeaza si hraneste tenul in timp ce dormi. Am cautat in toata lumea si am selectat 3 uleiuri pretioase din seminte cunoscute pentru proprietatile lor de revitalizare a tenului. Infuzandu-le cu 7 uleiuri esentiale, am creat Sleeping Cream, o crema revigoranta ce face tenul mai suplu, il hraneste si il face sa arate vizibil mai odihnit, ca dupa un somn bun. 

• Crema de noapte infuzata cu 3 uleiuri pretioase din seminte din intreaga lume ce va da o noua viata tenului tau 
• Tenul se simte revitalizat, mai suplu, hranit, vizibil odihnit
• Uleiuri din seminte presate la rece pentru a le pastra proprietatile potente si a garanta cea mai profunda afinitate cu tenul

• Semnele de imbatranire sunt reduse"
Ce contine aceasta crema?
"Contine: 
3 uleiuri pretioase din seminte: 
• Ulei de chimen negru cunoscut pentru concetratia sa de antioxidanti din Valea Nilului Egiptean 
• Ulei din seminte de camelie bogat in acizi oleici nutritivi din copacii mereu verzi din China 
• Ulei din seminte de macese bogat in Omega 3 si 6 de la poalele Muntilor Anzi din Chile 


7 uleiuri esentiale: 
• Ulei de lavanda din Franta, cunoscut pentru proprietatile sale de calmare si linistire
• Ulei de rozmarin din Tunisia, ajuta la prevenirea efectului daunator al radicalilor liberi si imbunatateste aspectul tenului
• Ulei de geranium (muscata)din Africa de Sud, confera stralucire tenului
• Ulei de musetel roman din Europa Centrala, un agent de calmare
• Ulei din frunze de maghiran din tarile mediteraneene, folosit pentru a parfuma produsul
• Ulei din coaja de portocala din sud-estul Asiei, revitalizeaza tenul
• Ulei de lavanda hibrida din Provence, stimuleaza fuziunea dintre elastin si colagen."

Crema are o textura de gel, usoara, si se absoarbe repede in piele fara a lasa o pelicula grasa. Este nevoie doar de o cantitate mica de produs pentru a hidrata intreaga fata si gatul. Pielea este hidratata fara a ramane uleioasa, iar dimineata cand ma trezesc nu simt niciun exces de sebum, desi initial am fost convinsa ca va fi o crema mult prea hidratanta pentru tenul meu mixt. Momentan, dupa o luna si un pic de folosire zilnic, pot sa spun ca sunt foarte multumita de ea si nu cred ca o voi inlocui prea curand- mi-ar fi si greu sa fac asta sincer, deoarece crema este destul de mare si spornica. Un punct in plus este si faptul ca nu mi-au aparut cosuri si nici nu mi-a cauzat vreun discomfort.  Crema are un miros discret, deloc deranjant, care dispare la scurt timp dupa aplicare.
Crema are 80 de ml ( aproape dublu fata de o crema normala), vine intr-un borcan elegant de sticla cu capac de plastic negru si costa 138 de lei. O gasiti in magazinele The Body Shop sau pe site-ul lor.

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu