Giveaway: Titania, produse pentru ingrijirea picioarelor


Buna fetelor!
Astazi vreau sa va vorbesc despre ceva putin mai diferit: ingrijirea picioarelor. Mai exact despre produsele Titania, care ne vin in ajutor in acest scop.

„Titania Å£i-a pregătit o gamă de produse care să te protejeze ÅŸi care să redea picioarelor tale aspectul sănătos ÅŸi îngrjit. Spre exemplu, mai ales în perioada verii, călcâiele tind să crape. Titania îţi propune  o cremă intensivă, cu un efect puternic de hidratare ÅŸi cicatrizare. ÃŽmbogăţită cu extract de castane, ce fortifică pielea, dar ÅŸi cu mentol ÅŸi camfor, crema Titania ajută la regenerearea zonei afectate. De asemenea, poÅ£i folosi cu încredere piatra ponce antibacteriană. Te va ajuta să elimini stratul de celule moarte, în timp ce agentul antibacterian pe care îl conÅ£ine va preveni infectarea bacteriilor cu care piciorul intră în contact. ÃŽn scurt timp, călcâiele tale vor redeveni netede ÅŸi frumoase.
După o zi călduroasă, atât tu, cât ÅŸi picioarele tale aveÅ£i nevoie de ceva răcoritor. Gelul  de la Titania răcoreÅŸte ÅŸi calmează picioarele obosite ÅŸi umflate, conferind-le o senzaÅ£ie de prospeÅ£ime. Ingredientele active de mentol ÅŸi ulei mentolat revitalizează, iar tu îţi vei simÅ£i picioarele mai  uÅŸoare ÅŸi mai relaxate.
Pentru ca îngrijirea să fie completă, Titania îţi pune la dispoziţie şi un spray deodorant pentru picioare, creat pentru a ţine transpiraţia sub control şi pentru a oferi picioarelor tale prospeţime şi confort. În plus, acesta are şi proprietăţi dezinfectante, prevenind micozele piciorului.
AÅŸa că singurul lucru pe care îl ai de făcut este să te bucuri de vară. De picioarele tale se ocupă Titania. Produsele din această gamă sunt disponibile în supermarketuri ÅŸi hipermarketuri la preÅ£urile recomandate de 15 ron.”
Si pentru a ne ajuta, cei de la Apollo Mod au fost suficient de draguti incat sa sponsorizeze un concurs la care puteti castiga produse de ingrijire Titania. Ce puteti castiga?
2 premii formate din :
-          Piatra ponce Titania
-          
-          -Gel racoritor pentru picioare Titania
-           
-           
-          
-          Crema pentru calcaie crapate Titania
-          
Ce trebuie sa faceti pentru a castiga unul din cele 2 seturi?
Sa imi urmariti blogul in mod public
-          Sa dati like paginii de Facebook Undercover Beauty Addict (http://www.facebook.com/pages/Undercover-Beauty-Addict/149896045086341)
-          Sa dati like paginii de Facebook Titania ( http://www.facebook.com/Titania.Romania )
-          Sa dati share pe FB acestei postari si sa imi lasati un link valid
-          Sa raspundeti la urmatoarea intrebare: „Ati auzit vreodata de  produsele pentru ingrijirea picioarelor Titania?”




Perioada de desfasurare a concursului este 10-21 mai, iar eu voi anunta castigatoarele in data de 22. Va astept sa va inscrieti in numar cat mai mare!


Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu