Giveaway: Titania, produse pentru ingrijirea picioarelor


Buna fetelor!
Astazi vreau sa va vorbesc despre ceva putin mai diferit: ingrijirea picioarelor. Mai exact despre produsele Titania, care ne vin in ajutor in acest scop.

„Titania ţi-a pregătit o gamă de produse care să te protejeze şi care să redea picioarelor tale aspectul sănătos şi îngrjit. Spre exemplu, mai ales în perioada verii, călcâiele tind să crape. Titania îţi propune  o cremă intensivă, cu un efect puternic de hidratare şi cicatrizare. Îmbogăţită cu extract de castane, ce fortifică pielea, dar şi cu mentol şi camfor, crema Titania ajută la regenerearea zonei afectate. De asemenea, poţi folosi cu încredere piatra ponce antibacteriană. Te va ajuta să elimini stratul de celule moarte, în timp ce agentul antibacterian pe care îl conţine va preveni infectarea bacteriilor cu care piciorul intră în contact. În scurt timp, călcâiele tale vor redeveni netede şi frumoase.
După o zi călduroasă, atât tu, cât şi picioarele tale aveţi nevoie de ceva răcoritor. Gelul  de la Titania răcoreşte şi calmează picioarele obosite şi umflate, conferind-le o senzaţie de prospeţime. Ingredientele active de mentol şi ulei mentolat revitalizează, iar tu îţi vei simţi picioarele mai  uşoare şi mai relaxate.
Pentru ca îngrijirea să fie completă, Titania îţi pune la dispoziţie şi un spray deodorant pentru picioare, creat pentru a ţine transpiraţia sub control şi pentru a oferi picioarelor tale prospeţime şi confort. În plus, acesta are şi proprietăţi dezinfectante, prevenind micozele piciorului.
Aşa că singurul lucru pe care îl ai de făcut este să te bucuri de vară. De picioarele tale se ocupă Titania. Produsele din această gamă sunt disponibile în supermarketuri şi hipermarketuri la preţurile recomandate de 15 ron.”
Si pentru a ne ajuta, cei de la Apollo Mod au fost suficient de draguti incat sa sponsorizeze un concurs la care puteti castiga produse de ingrijire Titania. Ce puteti castiga?
2 premii formate din :
-          Piatra ponce Titania
-          
-          -Gel racoritor pentru picioare Titania
-           
-           
-          
-          Crema pentru calcaie crapate Titania
-          
Ce trebuie sa faceti pentru a castiga unul din cele 2 seturi?
Sa imi urmariti blogul in mod public
-          Sa dati like paginii de Facebook Undercover Beauty Addict (http://www.facebook.com/pages/Undercover-Beauty-Addict/149896045086341)
-          Sa dati like paginii de Facebook Titania ( http://www.facebook.com/Titania.Romania )
-          Sa dati share pe FB acestei postari si sa imi lasati un link valid
-          Sa raspundeti la urmatoarea intrebare: „Ati auzit vreodata de  produsele pentru ingrijirea picioarelor Titania?”
Perioada de desfasurare a concursului este 10-21 mai, iar eu voi anunta castigatoarele in data de 22. Va astept sa va inscrieti in numar cat mai mare!


Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu