Review: noile balsamuri de buze Baby Lips Holiday Spice

Hello!

Astazi vreau sa va vorbesc un pic despre noile balsamuride buze de la Maybelline. Am aflat de aparitia pe piata a acestor balsamuri de buze de la Cami si in secunda 2 am pornit spre DM pentru a le achizitiona. Asa ca m-am intors acasa ca o panseluta cu 2 dintre cele 3 balsamuri de buze: Pumpkin Spice si Chai Latte. Mai exista si varianta Hazelnut Coffee, insa bugetul nu mi-a permis sa imi cumpar toate 3 aromele, asa ca le-am ales pe cele care mi s-au parut mai speciale(eu initial pornisem doar dupa Pumpkin Spice, dar la fata locului am zis sa comit o aroganta).

Ambalajul este cel clasic al balsamurilor de buze Baby Lips, dar in culori potrivite toamnei. Chai latte are un ambalaj galben si scris albastru, iar Pumpkin Spice are un ambalaj portocaliu cu scris galben.
Ele pot fi folosite individual sau impreuna cu un creion contur de buze/ un ruj lichid  mat- mie asa imi place sa le folosesc. Am cateva rujuri lichide mate in culori asemanatoare, iar cand simt ca buzele mai nu mai pot sa reziste desertului rujurilor mate, aplic un strat de balsam de buze peste. Culoarea este usor reimprospatata si obtine un luciu discret iar rujul nu isi pierde din rezistenta atat de mult pe cat am crede, pentru ca nu sunt foarte uleioase,  Pe cont propriu nu pot sa spun ca au o rezistenta foarte mare, insa lasa in urma o usoara colorare a buzelor.
 Cele doua arome au si nuante diferite, Pumpkin Spice fiind un nude-corai as zice eu, iar Chai Latte este o nuanta discreta de rosu-visiniu.
 Chai Latte mi se pare o culoare perfecta pentru toamna, mai ales pentru zilele cand sunt grabita si nu vreau un machiaj complicat, asa ca ma rezum la un bb cream, putin blush, un strat de rimel si o culoare nu foarte intensa pentru buze.
 Pumpkin Spice este de departe favoritul meu pentru ca am devenit o fana inraita a rujurilor nude. Mi se pare ca se potriveste perfect cu un machiaj mai intens al ochilor, un soft smokey eyes sau un cat eye.
Ca si balsamuri de buze, isi fac treaba destul de bine. Mentin buzele hidratate, insa trebuie reaplicate destul de des deoarece senzatia de hidratare dispare destul de repede. Din ce reviewuri am mai citit online pentru Baby Lips, este o caracteristica a acestora. Trebuie avut si grija cu aplicarea lor, pentru ca fiind hidratante culoarea tinde sa migreze un pic, de aceea uneori le mai port si cu contur de buze.
 Mai jos aveti si un swatch al celor doua balsamuri de buze, ca sa va dati seama de intensitatea culorilor.
Balsamurile de buze Baby Lips Holiday Spice se gasesc in lantul de magazine DM( nu imi amintesc sa le fi vazut altundeva) si costa 13 lei. 

Voi ati incercat noile balsamuri de buze Maybelline?Pe care v-ati dori sa il incercati? 


Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu