Concurs: Sa schimbam putin "istoria" unor personaje

Hei!
Astazi vin cu un concurs organizat in colaborare cu cei de la PureTouch. M-am tot gandit ce tema sa aleg, si pana la urma m-am decis.
Suntem oameni si cu totii ne dorim sa avem un "happy ending", cum se zice in carti si filme, asa ca va ofer ocazia de a schimba un pic destinul unor personaje din mitologia scandinava. Regulile pentru a intra in concurs sunt simple, trebuie sa completati formularul de mai jos cu urmatoarele:
- sa fiti followeri prin GFC in mod public
- sa dati like paginii de Facebook a blogului, pe care o gasiti AICI
- sa dati like paignii de Facebook a celor de la PureTouch, pe care o gasiti AICI
- sa scrieti o scurta poveste in care sa modificati destinul uneia dintre zeitatile din lista urmatoare(de preferat in bine, dar daca aveti si idei mai non-conformiste, sunt bine venite!) :

Preferata mea din lista este Freyja, si sincer... eu as transforma-o intr-o femeie care pune piciorul in prag, se urca in caleasca ei trasa de 2 pisici, merge dupa barbatul ei care o lasa permanent singur si ii vine de hac! Dar asta e doar parerea mea!
Concursul incepe astazi, 25.10.2011 si se incheie in data de 6.11.2011, urmand ca cele 3 castigatoare sa fie alese de o reprezentata din partea PureTouch, pentru ca decizia sa fie impartiala. Ah, si sa va prezint premiile:
Locul I: un voucher in valoare de 100 RON
Locul II: un voucher in valoare de 50 RON
Locul III: o reducere de 25% la prima comanda pe site-ul PureTouch.

Va astept sa va inscrieti in numar cat mai mare la concurs si sper ca tema vi se pare interesanta. Daca doriti sa scrieti despre o zeitate care este pe placul vostru si nu se gaseste in lista, nu uitati sa lasati si linkul de unde ati luat povestea. 

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu