This or that: Nyx Soft Matte Lipcream - London Versus Stockholm

Hello!

Astazi vreau sa inaugurez o noua categorie pe blog, in care sa fac ca un fel de comparatie intre 2 produse, in ideea de a va oferi o alternativa pentru produse mai scumpe, pentru a va arata asemanari sau diferente intre produse considerate, sau nu, dupes. 

Primul articol din aceasta serie aduce in prim plan doua produse Nyx din aceeasi gama, cu culori asemanatoare. Este vorba de Nyx Soft Matte Lip Cream, nuantele London si Stockholm. 
Prima data am vazut aceste rujuri pe Youtube si mi s-au parut ceva "out of this world" - consistenta moussey, aspect mat, fara buze uscate. Dar timpul a trecut si in perioada respectiva eu nu ma machiam atat de mult, asa ca am uitat de ele. In urma cu vreun an urmaream site-ul Douglas (din Olanda), uitandu-ma dupa niste oferte, si am vazut ca bagasera in stoc Nyx Soft Matte Lipcream, si am deschis pagina. Big, big mistake. Daca in seara respectiva produsele erau pe stoc, pana a doua zi stocul fusese aproape epuizat. Mi-as fi dorit sa imi iau nuanta Copenhagen, insa mai erau disponibile cateva rozuri si Stockholm, asa ca mi l-am ales pe cel din urma. 
Siiii pot sa spun cu mana pe inima ca nu regret deloc decizia aleasa, este un ruj pe care l-am purtat de foarte multe ori, si cel mai probabil va fi primul ruj pe care il voi termina. Mi se pare nude-ul perfect, care se potriveste oricarui machiaj si care nu ma spalaceste. Poate fi folosit atat singur, cat si in combinatie cu un creion de buze pentru o rezistenta mai buna. Recent, au mai intrat in colectia mea inca doua nuante ale acestui ruj: Monte Carlo, pe care vi l-am prezentat in articolul cu 6 rujuri preferate pentru toamna, si London, care este fratele lui Stockholm, dar putin diferit.
In stanga avem un swatch pentru London, iar in dreapta un swatch pentru Stockholm.
Dupa cum puteti vedea si in poza de mai sus, culorile seamana foarte mult, insa Stockholm are un subton rozaliu-piersiciu, pe cand London are un subton bej-maroniu.
Consistenta este aceeasi pentru ambele produse, nu am sesizat vreo diferenta, iar rezistenta este undeva pe la  4-5 ore, daca nu mananc sau beau- caz in care trebuie reaplicat. In cazul reaplicarii nu raman dungi inestetice iar rujul nu "se muta", cum am patit cu anumite rujuri/ nuante in cazul aplicarii a doua straturi.
Ambele nuante imi plac foarte mult si cu siguranta o sa alternez intre ele, fiind rujurile catre care intind cel mai des mana atunci cand vreau un look de zi lejer, cu buze nude, sau atunci cand optez pentru un machiaj mai intens al ochilor.
Care nuanta este preferata voastra?

Share this:

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. Mie îmi plac amândouă! Păcat că îmi stă nașapa cu genul ăsta de culori. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut dintre cele mentionate de tine, nuanta Stockholm care imi place. Dar preferata mea e Milan (am avut cel putin 4 tuburi pana acum).

    RăspundețiȘtergere