Rasfat la ceas de seara: cuburile de baie Sephora

Hello!

Ce mai faceti? Vremea pe aici este foarte mohorata, iar de vreo 2 zile ploua incontinuu. De cand m-am mutat inapoi in tara am redescoperit placerea de a face baie si am inceput sa imi caut cuburi pentru baie si bombe efervescente. Desi nu sunt o mare a fana a statului degeaba fara a face nimic, am inceput sa combin baile cu sesiuni de citit si certat pisica-pescar care nu imi da niciodata pace.
Primele incercate de mine sunt cele de la Sephora, pe care le-am achizitionat la o vizita acum aproximativ o saptamana. Au mai multe arome si le puteti gasi si in magazinele Sephora, dar si in magazinul online. Pretul lor este de 2-3 lei bucata, au 18 grame si vin ambalate ca niste bomboane, in plastice colorate, iar cuburile in sine sunt albe.

 Odata puse in apa, ele incep sa se dizolve asemenea vitaminelor efervescente, coloreaza apa intr-un alb laptos si parfumeaza foarte frumos baia, dar si casa.
Am plecat setata sa imi cumpar doar 3 cuburi, cel cu flori de cirese, cel cu cocos si cel cu bujori. insa in magazin am pus mana si pe cuburile Lagoon si cu vanilie.


Lagoon a fost primul cub pe care l-am folosit si cred ca si vecinii mei au simtit mirosul, deoarece mi-a parfumat toata casa. A avut un miros fresh, marin si mi s-a parut cel mai parfumat direct din ambalaj.
Cel cu vanilie a fost a doua victima din serie. Desi in ambalaj nu a avut un miros prea puternic, odata ce a inceput sa se dizolve, a inceput sa imprastie un miros de budinca de vanilie. Toata seara am visat la un bol de budinca dupa aceea.
Voua ce arome va plac pentru baie? Ati incercat cuburile de baie Sephora?

Share this:

CONVERSATION

7 comentarii:

  1. M-am tot uitat la ele de fiacre data cand am intrat in Sephora, dar nu mi-am luat niciodata. Lagoon s-ar putea sa schimbe chestia asta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioi, așa ieftine sunt? Nu știu de ce am trăit cu impresia că sunt 18-20 lei bucata. De obicei încerc să nu mă uit la produsele plasate lângă casă pentru că nu mă pot abține. O să le încerc și eu. Sper să am ocazia să le încerc și pe cele de la Lush. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu tineam minte ca sunt mai scumpe, my bad. Mi-am luat o bila de acest gen de la Sabon si nu mi-a placut deloc. Asa ca le mai dau o sansa celor de la Sephora :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie Pivoine imi place si cel cu ciocolata. Sunt super si pentru pedichiura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Surprinzator nu am incercat niciodata un cubulet de genul acesta de la Sephora. M-am tot invartit pe langa ele, dar trebuie sa imi fac si eu curaj sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, nu stiam ca exista asa ceva la Sephora. Momentan nu am cada in apartament, dar abia astept sa ma mut si sa ma intorc la sesiunile de rasfat :) Arata interesant cuburile, ma gandesc ca au si un miros pe masura.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar mă întrebam cât de utile sunt, zilele trecute, după o vizită la Sephora :D! M-ai convins!

    RăspundețiȘtergere