Ce am invatat din blogosfera de beauty din Romania

Buna seara, buna seara!


Astazi nu vorbim despre produse cosmetice, astazi vreau sa va povestesc despre cateva lucruri ce au ramas cu mine de-a lungul timpului, din blogosfera de beauty romaneasca. Nu e vorba doar de tips&tricks, ci si de sfaturi, prietene si lectii de viata.
Mi-am inceput blogul acum multi ani, vreo 6-7 daca nu ma insel, pentru ca urmaream cateva bloguri romanesti de beauty si imi doream si eu sa imi spun parerea despre ce produse incerc si folosesc. Eram clasa a 12-a si abia paseam in lumea machiajului (corect). In tot acest timp am cunoscut multe persoane care mi-au devenit apropiate in timp si la care stiu oricand ca pot sa apelez daca am vreo problema cosmetica, dar nu numai. 

In primul si in primul rand, de la Camelia, Stefana si  Anca am invatat ca e ok sa-ti dea oamenii cate un branci( a se citi "sut in cur") ca sa te apuci la loc de treaba si ca nu e atat de rau sa te bata cineva la cap, atata timp cat e in interesul tau si in cele din urma tie iti va fi de folos. Multam fain gagici, aici sunt, scriu, postez si nu am de gand sa plec. Va dau cate o prajitura cu prima ocazie. 


De la Anda am invatat ca "daca nu iti faci sprancenele, machiajul nu e tocmai complet". Si ca ma ajuta enorm creionul de buze pentru nuantele mai inchise de ruj, sau nude. Pana sa o cunosc pe ea sprancenele mi le faceam din an in paste (inca fac asta), iar creionul de buze era un animal mitic dintr-o alta galaxie. Stiu ca nu pare a fi mare lucru, dar eu am prins perioada in care a-ti face sprancenele aproape inexistente era un trend si am ramas cu niste sprancene nici prea-prea, nici foarte-foarte care au nevoie de putin ajutor. 

De la Patricia am invatat intai (acum muuuulti ani) ca fustele nu sunt inamicul numarul 1. Iar mai apoi, si cel mai important, am invatat ca e ok sa te iubesti asa cum esti, cu bune si cu rele, si ca nimeni nu are dreptul sa iti spuna ca esti defect pentru ca nu te incadrezi in standardele obisnuite. I mean, hello, remember THIS article? 

Un tip foarte folositor pe care l-am invatat chiar recent de la Andreea- sa folosesc sampon uscat seara si pana dimineata scap de excesul de praf ce imi ramane pe firele de par. Sigur, nu a descoperit America si probabil e un sfat ce a mai fost dat si de alte fete, dar eu dintr-un clip de-al ei l-am invatat.

De la Denisa am invatat ca un bold lip poate sa iti ofere mai multa incredere in tine. A avut ea mai demult o campanie pe blogul ei unde alegea fete si le oferea o schimbare de look care consta intr-un ruj statement. #30daysofempowerment

De la Alexandra am invatat ca nu e nico problema daca iei o pauza de la blog si te intorci dupa un timp. Cu totii avem nevoie din cand in cand de un time out.

Bonus? Nu pot sa nu o mentionez pe Ioana, care e un exemplu demn de urmat pentru tot cei care vor sa fie in forma,sa se tonifice sau sa dea jos un pic. (subsemnata)

Si ar mai fi lucruri de mentionat, dar acestea sunt primele care imi vin in minte, iar acestea sunt persoanele cu care comunic cel mai mult/ de care ma lovesc cel mai des. Desigur, mai sunt bloguri pe care le urmaresc, mai des pe Youtube in ultima vreme, ma uit la hauluri si favoritele lunii de obicei, dar imi plac si clipurile cu noutati. 

And that's all folks! Ne auzim in articolul urmator. Si daca mai exista bloggerite care ar vrea sa faca un articol asemanator m-as bucura, ar fi fain sa devina ca o leapsa acest articol.

Share this:

CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Suntem o categorie aparte de bloggerite :))

    thanksiez :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu de cand am blog de beauty pierd cu vreo 30 minute mai mult dimineata in fata oglinzii :))
    Inainte nu stiam ce-i ala machiaj pt sprancene, ruj (de creion de buze nici nu mai vorbesc!), bronzer, primer..si lista poate continua :D
    Dar am invatat sa-mi ingrijesc tenul mai bine, am unghii super lungi si frumoase, iar de machiaj sunt mai mereu mandra :D

    RăspundețiȘtergere