Haul de toamna

Hello!

Astazi am pregatit pentru voi o postare scurta, ca sa imi intru incet in ritm, si am decis sa va vorbesc despre ultimele produse achizitionate. Cateva dintre ele se potrivesc anotimpului in care tocmai am intrat, asa ca am decis sa consider acest post un haul de toamna. Stiu ca am mai spus si in trecut ca o sa ma pun pe treaba si ca ma voi apuca de blog, insa de data asta va fi pe bune. Incet-incet lucrurile intra pe fagasul normal si ma obisnuiesc si eu cu programul neregulat pe care il am la locul de munca asa ca voi incerca sa postez de 2-3 ori pe saptamana. Totodata am fost si mustrata pentru ca m-am lasat pagubasa, lucru care a inceput sa ma macine un pic in timp, so here I am. Sa-i dam drumul.

Unul dintre primele produse achizitionate a fost un gel de dus de la Balea cu aroma de vata de zahar.pretul a fost in jur de 5-6 lei. Are un miros foarte placut, dulceag, care imi aminteste de iarna mai mult si de copilarie, cand mergeam la oraselul copiilor si ma dadeam in tiribombe.
La ultima vizita in Lidl mi-am achizitionat un gel pentru curatarea fetei despre care am auzit multe lucruri bune si un gel de dus din colectia de toamna. Inca nu am inceput sa le folosesc, insa isi asteapta cuminti randul. Pretul lor a fost de 8, respectiv 5,5 lei.
 Gelul de dus are un miros interesant. Mai sunt inca 2 variante, daca tin bine minte: una verde si una cu portocaliu, insa nu mi-au placut atat de mult.
Si nu in ultimul rand, la o vizita scurta in Ikea ieri, mi-am luat 2 lumanari. Una acu miros de vanilie si una cu miros de mandarine. Abia astept sa ard si sa imi parfumez camera.Pretul lor a fost de 6 lei bucata si voi pastra recipientele de sticla in care vin, planuiesc sa imi tin pensulele de machiaj in ele.
Cam acestea sunt lucrurile pe care mi le-am achizitionat in ultima vreme, plus inca niste mici lucruri pentru casa din Ikea. Cel mai incantata sunt de lumanari si sincer abia astept sa se raceasca un pic vremea, pentru ca imi place foarte mult sa ard lumanari parfumate. 

Pana data viitoare, va urez un sfarsit de saptamana placut! Si o sa ne recitim curand, la urmatoarea postare.

Share this:

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. OMG, pare tentant gelul de dus! Sa imi spui daca e la fel de delicios cand il folosesti, deoarece unele care miros bine in tub isi pierd din autenticitatea aromei in contact cu apa/pielea :( dar ma tenteaza si pe mine acest produs! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am gelul de dus de la Balea, miroase demential

    RăspundețiȘtergere