Review: Anian Gel pentru curatarea tenului cu goji si rodie.

Hello!
Ce mai faceti? Eu am terminat intr-un final cu sesiunea si m-am relaxat cateva zile, insa s-a terminat cu copilaritul. De acum trebuie sa-mi revin si sa incep sa postez din nou la timp pe blog.
Astazi vreau sa va vorbesc despre gelul pentru curatarea tenului cu goji si rodie, de la Anian.
Descriere oficiala:
"ANIAN Gel pentru curatarea tenului cu antioxidanti din goji si rodii

Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, va ingrijesc si hranesc pielea.
Previne aparitia excesului de sebum.
Mod de folosire: Aplicati o cantitate mica de gel pe fata si masati usor. Limpeziti cu apa din abundenta.
Testat dermatologic."

 Produsul vine ambalaj intr-un tub rosu, destul de opac, insa se poate vedea cat produs mai este. In tub sunt 150 de ml de produs, sub forma de gel. Gelul este destul de consistent si vascos, nu este deloc lichid, dar iese destul de usor din tub.
Odata aplicat pe fata, nu face foarte multa spuma, insa dupa ce este limpezit tenul ramane curat si netez, orice impuritate fiind eliminata de pe piele.
Pe intreaga durata de utilizare a produsului (aproximativ o luna fara incetare), s-a consumat circa un sfert de tub, deci este foarte spornic, in special din moment ce nu este nevoie decat de putin produs pentru a curata intreaga fata.
Pielea ramane curata si nu are tendinta de a se ingrasa mai repede, in concluzie primeste o bila in plus pentru acest lucru. Un alt fapt care mi-a placut la nebunie a fost ca desi imi curata tenul, nu mi-l usuca astfel incat sa ma tina pielea. Are un parfum discret si deloc deranjant.
Ce imi place la acest produs?
-curata tenul
-nu lasa senzatia de piele care tine
-parfum discret
-este nevoie doar de putin produs pentru a curata intreaga fata
-nu face spuma multa

Ce nu imi place la acest produs?
Initial ma deranja un pic faptul ca nu face spuma multa, si aveam senzatia ca nu curata foarte bine, desi m-am convins ca nu este asa. Un minus care l-as putea gasi acestui produs este ca se curata destul de greu de pe fata si trebuie sa insist ca sa fie pielea complet curata si sa nu ramana nicio urma de produs.

Produsul poate fi gasit pe site-ul celor de la Triodeluxe.ro, mai exact AICI, la pretul de 22 de lei.

Ati folosit pana acum produse Anian? Ce parere aveti despre ele?

Pana data viitoare, va parasesc pentru a-mi petrece timpul in compania unei carti bune si a unui ceai. Ma pregatesc sufleteste pentru avalansa de maine. Voi aveti planuri pentru Valentine's Day?

*Produsul a fost primit spre testare. Parerea exprimata in acest review este sincera si bazata pe experienta mea cu produsul.*

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu