Colaborare Romaneasca: Review Demachiant Cosmetic Plant Bioliv

Hello!
Ce mai faceti? Eu m-am decis sa particip la prima mea colaborare intre bloggerite, si am considerat ca ziua de 1 Decembrie este un moment ideal, deoarece ne axam pe produse romanesti! Sunt sigura ca ati vazut celelalte colaborari care au circulat prin blogosfera si care m-au incantat in mod placut.

Produsul despre care vreau sa va vorbesc astazi este noul demachiant Cosmetic Plant, din gama Bioliv.

Descriere oficiala:
"Demachiant cu o textură deosebită, care la contactul cu pielea devine apă tonică, îndepărtează machiajul, praful, impurităţile şi tonifică tenul printr-un singur gest. Conţine ulei de măsline BIO, cu proprietăţi nutritive şi hidratante, alături de extractul BIO din frunze de măslin cu efect antioxidant, stimulant, tonifiant.
Mod de utilizare: Aplicaţi zilnic direct pe pielea feţei, gâtului şi decolteului. Masaţi uşor. Îndepărtaţi impurităţile cu ajutorul unei dischete cosmetice. Pielea rămâne curată, tonifiată şi pregătită pentru aplicarea cremelor antirid şi contur ochi din gama Bioliv antiaging sau a celor hidratante din gama Bioliv hydra.
*ingrediente certificate organic"

Ingrediente:
Aqua, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Coco-caprylate/caprate, Methylpropanediol, Olea Europaea fruit oil*, Caprylyl glycol, Phenylpropanol, Hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 60, Olea Europaea leaf extract*, Tocopherol, Coumarin, Parfum, Disodium EDTA .

Parerea mea:
Nu este primul demachiant de la Cosmetic Plant pe care il utilizez, si aveam "incredere" in el inca de la inceput...Si pot sa spun ca nu m-a dezamagit. Este un demachiant bun,curata eficient atat machiajul fetei, cat si machiajul ochilor(sau ce mai ramane dupa ce folosesc demachiantul bifazic Blanchette B,despre care voi vorbi intr-o alta postare). L-am incercat si singur pentru indepartarea machiajului ochilor si nu am simtit vreun  discomfort sau vreo usturime.
Dupa demachiere, pe piele nu simt vreo pelicula ramasa,si pot sa aplic direct crema de fata.
Ce mi-a placut cel mai mult la acest produs a fost mirosul discret pe care il are,si care nu se simte cand produsul se afla in tub. Este un miros usor dulceag si placut,care dispare foarte repede.

Per total,este un demachiant bun si sunt sigura ca il voi recumpara,mai ales acum in perioada rece.

Il puteti gasi aici la pretul de 13 lei.

Si acum va invit sa cititi si postarile celorlalte fete participante la aceasta colaborare, sigur au si ele cateva produse interesante sa va prezinte, si, cine stie, poate va face cu ochiul vreun produs fabricat fix aici, pe meleaguri pitoresti.
















Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu