Sa testam: Cosmetic Plant- Q10 si ceai verde





Pam-pam! Stiu ca v-am promis o surpriza mai demult, insa abia acum am reusit sa-mi fac timp sa postez. Deja am infernal de mult de invatat iar timpul meu liber se micsoreaza pe zi ce trece. Insa sa trecem la fapte. Cu ajutorul celor de la Cosmetic Plant ofer astazi spre testare 2 seturi formate din :

Laptele Demachiant antirid cu coenzima Q10 È™i extract de ceai verde (250 ml)
 pentru ten normal si mixt, 30 – 50 ani. Cu o formula  lejeră, laptele demachiant antirid curăţă în profunzime tenul, îndepărtează delicat impurităţile, lăsând pielea curată ÅŸi catifelată. Coenzima Q10extractul de ceai verdevitamina E, uleiul de sâmburi de struguri prezente în preparat, formează un complex bio-activ cu puternic efect antirid, având rol antioxidant ÅŸi de protecÅ£ie a pielii împotriva radicalilor liberi.


- Loțiunea Tonică revitalizantă cu coenzima Q10 și extract de ceai verde (250 ml)
 pentru ten normal si mixt, 30 – 50 ani. Ea revitalizeaza si  completează acÅ£iunea laptelui demachiant, eliminând urmele de machiaj, impurităţile ÅŸi celulele moarte. Energizează ÅŸi revitalizează pielea prin aportul de coenzima Q10, extract de ceai verde ÅŸivitamina E, conferindu-i strălucire ÅŸi supleÅ£e





Crema anti-îmbătrânire pentru mâini cu coenzima Q10 È™i extract de ceai verde (100 ml)
 Prin formula sa special creată, crema protejează ÅŸi hrăneÅŸte pielea mâinilor, aceasta devenind mai fermă ÅŸi mai catifelată. Complexul bio-activ format dincoenzima Q10, extract de ceai verde, uleiuri vegetale de sâmburi de struguri ÅŸi germeni de grâu, unt de cacao ÅŸi vitamina E, încetineÅŸte procesul de îmbătrânire a pielii, o regenerează ÅŸi îi redă elasticitatea.








Regulile sunt simple: 
-sa ma urmariti prin GFC
-sa dati like paginii mele de Facebook si paginii de Facebook a celor de la Cosmetic Plant
- sa completati formularul de mai jos.

Castigatoarele vor fi alese in data de 20 cu ajutorul lui random.org. Daca voi intarzia cu afisarea castigatoarelor, va fi din motive obiective, insa sper sa pot reveni la timp cu totul! In eventualitatea in care voi intarzia, voi anunta acest lucru pe blog.


Pentru mai multe detalii despre produse, Anca a avut ocazia sa le testeze si personal si a scris despre produse  AICI si AICI. Sper sa va placa articolele ei.



Later edit: Va rog frumos sa lasati si un comentariu la aceasta postare si sa imi spuneti numele vostru de GFC si numele cu care ati dat like pe Facebook. Entry-urile deja inregistrate raman luate in considerare, deci nu va faceti griji.



Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu