Wishlist Iulie 2011

Fiind inca plecata in vacanta nu prea am resursele necesare pentru a face un review calumea,nu swatchuri and so on, asa ca v-am pregatit altceva pentru astazi.
Primul meu wishlist...O sa fie mai variat domnul, haine+make-up+incaltari.Siiii...sa-i dam drumul!
1- Leather jacket.Doar ca eu nu vreau orice fel de geaca de piele.Si din acest motiv tot caut si ma stresez si nu imi gasesc si cand imi gasesc e prea scumpa pentru bugetul meu- sunt studenta pana la urma...

2-Crema coloranta de la Stilla

3-Urban Decay Alice in Wonderland. Nu am incercat niciodata produse UD, iar paletuta asta chiar imi face cu ochiul.Poate poate intr-o zi va fi a mea.

4- un corset underbust,simplu,negru, perfect pentru a fi purtat cu ii. Din pacate, nu prea am gasit unul mai "sanatos" pe vreun site romanesc, iar cont de paypal eu nu am.

5-m-am gandit daca sa pun acest entry sau nu, dar pana la urma am sa-l pun.Intr-o zi,acesti puisori vor fi ai mei, in ciuda faptului ca nu voi iesi niciodata incaltata cu ei prin Romania, oamenii de aici nu sunt obisnuiti cu o moda un pic mai alternativa si mi-am dat seama de asta acum mult timp. I'd probably be stoned to death or something. Dar eu tot ii vreau! :D

6- Sigma Travel Kit. Sper sa am si eu norocul de partea mea si sa detin intr-o zi acest set.


Cam astea ar fi dorintele mele cele mai arzatoare. Unele sunt mai vechi, altele mai noi. Imi doresc ca intr-o zi sa reusesc sa mi le implinesc.

Voi ce va doriti cel mai mult?

Share this:

CONVERSATION

5 comentarii:

  1. Mary-janesii aia mi se par super tari si eu chiar i-as purta si prin Romania, screw the cockers :)) Oricum acum ceva ani, cand ma imbracam si eu mai alternativ, luam la mine si un lant, in caz de nevoie. Nu se stie niciodata peste ce specimene dai :) Geaca de piele caut si eu, dar pana una alta ma multumesc cu cele din imitatie care sunt moi si nu chiar asa scumpe..

    O zi buna :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Te inteleg perfect cu geaca de piele, dar eu zic ca merita investitia, gandeste-te ca geaca de piele o vei avea pentru multi multi ani si este foarte versatila :) Cat despre incaltari, cum zicea si Blossoms, e pacat sa-ti iei o piesa vestimentara si s-o tii acolo in dulap ca vai ce zice lumea, so if you buy them, you should proudly "own" them. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine arata trusa Alice in Wonderland!
    si eu mi-as dori-o <3

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu caut o geaca de piele misto si ieftina de 74 de ani! daca gasesti ceva calumea, sa ne dai si noua pontul :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Promit sa dau sfoara in tara de imi gasesc invelitoare pielitoasa :D

    RăspundețiȘtergere