Movie Colours-Review

Probabil ca multe dintre voi nu ati auzit de Movie Colours.Acesta este un nuantator care se gaseste in comert,in culorile cele mai traznite si este unul dintre nuantatoarele mele preferate.
Iubesc movul si acest nuantator m-a ajutat sa-mi plimb parul prin oras intr-o culoare violeta care rezista destul de mult.
Culorile disponibile sunt (daca imi amintesc bine): alb,galben,portocaliu,rosu,rosu intens,magenta,mov,verde si albastru. Eu am folosit doar magenta si mov.
Imi place ambalajul foarte mult, produsul in cauza gasindu-se intr-un recipient cu pompita!
Este foarte simplu de utilizat.Folosind manusi sau ceva cu care sa ne protejam mainile (pateaza destul de tare),apasam pe pompita si aplicam pe parul uscat. Dupa 20-30 de minute(eu il tin cam 40 pentru o culoare mai intensa),se curata cu apa din abundenta si apoi se usuca parul et voila! Welcome crazy coloured hair to my world!:D
Comparativ cu alte nuantatoare, acesta mi se pare mult mai calitativ deoarece rezista mult mai bine pe par,si am facut si un experiment comparand Movie Colours cu nuantatorul Stargazer,care se gaseste online. Am aplicat intai nuantatorul Stargazer pe o suvita de par(nuanta blue-black) si apoi am aplicat nuantatorul Movie Colours(nuanta Magenta).Dupa aproximativ 30 de minute le-am curatat din par si pe moment am fost foarte multumita.Dupa 4 spalari sau 5,Stargazer disparuse de tot din par.Dupa 10 spalari,Movie Colours inca se vedea.
Ce-mi place la el?
-ambalajul-faptul ca are pompita ajuta foarte mult,desi este mai greu la sfarsit sa scoti produsul din recipient
-culorile intense
-rezistenta(peste 10 spalari)
-gama de culori
-pretul: 20-25 de lei pentru un tub de 150 de ml.In conditiile in care eu imi colorez de obicei suvite sau parti din par,ma tine destul de mult si mi se pare un pret rezonabil.
Ce nu-mi place?
-se gaseste foarte greu!!!!!
-din pacate...si el se curata si asta nu imi place.
Intr-un final...va las cu o poza in care aveam in par ambele nuantatoare si raman cu o mica rugaminte la voi...daca vedeti pe unde acest nuantator,tell me! Sunt innebunita dupa el si din pacate se gaseste foarte greu :( La mine in oras deja nu il mai gasesc nicaieri.

Share this:

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. hihiii ce tare arata! acuma ca ai zis...si eu cred ca l-am folosit cand m-au apucat nebuniile in a 10-a :)) atunci mi-am colorat parul in albastru :))

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine in oras inca se gaseste :D Eu il am pe cel rosu si sunt foarte multumita de el (stau in Pitesti, apropo).

    RăspundețiȘtergere