Review Nuxe Huile Prodigeuse

Vine extrem de tarziu acest review,din pacate.Cum am mentionat mai devreme,m-am culcat pe-o ureche si m-am lasat furata de viata de studenta,care din pacate pentur mine a implicat si invatat 2 limbi straine care parca ar fi scuipate la prima auditie: norvegiana si finlandeza.
Revenind la subiect,am folosit acest produs in special pentru fata,corp si tratamentul unghiilor.Pe par nu l-am incercat,pentru ca am parul destul de gras si mi-a fost frica sincer.
Fata: s-a comportat foarte bine,nu mi-a lasat tenul gras(wow!) si surprinzator,a ajutat la vindecarea catorva monstruleti.Dimineata m-am trezit cu o fata foarte fina si catifelata,la fel ca fundul nepotelului meu. +++++++10.Ii dau multe bile albe pentru efectul final.Am incercat sa-l amestec si cu fondul de ten si a facilitat intinderea lui.Despre rezistenta si altele nu stiu ce as putea sa spun,pentru ca oricum fondul meu de ten rezista foarte mult.
Corp: L-am folosit imediat ce am iesit din dus,dupa ce ma prinsese o ploaie nesimtita.Pot sa spun ca m-a relaxat total si mirosul m-a ajutat sa am parte de-un somnic de dupa masa extrem de pufos si adanc.L-am mai folosit pe anumite zone ale corpului,unde am pielea foarte uscata,dar cu moderatie.Hidrateaza foarte bine si intra repede in piele,ceea ce imi place.L-am folosit si in loc de crema de maini cand a fost foarte frig,pentru ca mi se usuca si mi se crapa mainile foarte tare iarna.
Unghii: L-am folosit ca tratament pe unghii dupa pilire intensiva si pot sa spun ca unghiutele mele au fost fericite,in special dupa ce le-am chinuit eu.

Toate ca toate,consider acest ulei foarte folositor,in special pentru ten si corp.
L-as cumpara?Cred ca da,desi pretul lui este un pic cam piperat.

Share this:

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Salut,
    Interesan review, si eu vroiam sa incer un ulei.Nu m-am aventurat insa pana acum....vroiam sa mai strang cateva informatii.
    Zilele trcute am dat peste unul interesant(am review pe blog)folosit cu mult succes in cultura japoneza..si uleiul de argan..Acum ai venit si tu cu tentatia asta...nu stiu ce sa fac..de unde sa incep...Ai incercat lt ulei ..ce parere ai?LMK
    Natasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi de raspuns,
    Immm...piersicuta....suna bine..
    Off....cred ca incerc intai de argan, se pare ca e cult favorite, apoi de camee si ulterior de piersicuta(suna bine rau):)
    Imi place blogul tau...te adaug la blogroll:)
    O zi frumoasa,
    Natasa

    RăspundețiȘtergere