Miss Sporty So Matte Perfect Stay Review.



Si ,dupa o pauza indelungata revin cu un review cap-coada,fara goluri,fara nimic.E ora 6:43 iar eu sunt in tren si m-a lovit inspiratia,asa ca o sa trec la treaba.
Nuanta: 01 Light,adaptabila pielii,nu isi schimba culoarea in contact cu sebumul. Exista si variantele 02 Medium si 03 Dark.
Cantitate: 30 ml.
Pret: variaza,intre 10-15 lei.
Ce spune producatorul:
So Matte perfect stay, 8hr, Matte finish, shine control with smoothing minerals. That it is dermatologically tested and is for all skin types.
So Matte perfect stay foundation for all day natural matte finish- Controls oil shine, skin looks matte and natural all day long- Evens out skin tone perfectly and blends away fine lines and skin imperfections leaving comfortable coverage.- Enriched with emollients and minerals that help prevent skin from irritation.- Oil free formula that allows skin to breatheSmooth, flawless and perfectly matte throughout the day.

Ce spun eu: Folosesc acest fdt de aproximativ 5 luni si pot sa spun ca il ador.Prin comparatie cu Vichy Normaderm Teint,Miss Sporty So Matte castiga.De ce spun asta?Pentru ca dupa aproximativ 5 ore de inhabitat pe al meu ten,luciul nu isi face simtita prezenta iar eu nu imi simt tenul incarcat.Nici efectul de masca nu exista cu acest fond de ten,cel putin pentru mine.
A little goes a long way,ceea ce imi place la nebunie.Am nevoie de foarte putin pentru o acoperire extreme de buna.Ca tot vorbim despre acoperire,as spune ca e medie,dar depinde si de cantitate.Eu de obicei folosesc foarte putin,indifferent de numarul de monstruleti pe care il posed,pentru ca ii acopera.
Nu incarca porii,nu mi-a provocat cosuri,nu raman dungi inestetice.Pont: tind ca dupa aplicare sa-l intind repede repede repede pentru ca fiind un fond de ten matifiant,are tendinta de a se intinde un pic mai greu dupa ceva mai mult de 10 secunde.Il aplic de obicei cu degetele,pentru ca asa imi este cel mai comod.Nu am incercat cu buretel sau pensula.
Recomandat? But of course! La asa un pret,primesti un produs foarte bun care face ceea ce promite.
And on another note: Ma aflu undeva aproape de Oradea..De-ar merge si trenul asta mai repede sa ajung odata la destinatie.

Share this:

CONVERSATION

4 comentarii:

  1. A fost si preferatul meu, singurul care arata catifelat si natural indiferent cat puneam...acoperea perfect, culoarea mi se potrivea. Din pacate, nu facea fata sebumului.Cam dupa 1 ora deja aratam usor sidefat, apoi lucea de-a binelea. Nu mult, dar se vedea oricum. Alaltaieri am zis ca il iau iar si pun pudra eventual, mai bine sa lucesc decat sa arat artificial cum patesc cu alte fdt. Din pacate, nu mi se mai pare la fel. E cumva mai uscat, nu se mai intinde asa uniform si catifelat, si asta imi placea cel mai mult. Am mai spus in postarile mele ca ar fi fost perfect daca nu se lasa infrant de sebum asa repede. Pacat ca nu imi mai merge la fel cu el, insa il pastrez, poate am avut eu niste zile mai flacky si de-asta nu s-a intins frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sincer nu am probleme cu el.Chiar azi l-am recumparat pentru ca mi s-a terminat tubul vechi si cu Vichy Dormaderm nu prea ma impac deloc...dupa jumatate de ora am fata discobol..si am senzatia ca sa imi cam produce cosulete..Sau l-am folosit eu cand nu trebuie.Asa,ca am plecat pe campie,voiam sa spun ca mi se pare mai lichid chiar.Nu stiu ce sa zic,probabil depinde si de lotul nimerit si de fiecare persoana in parte.Eu vara il folosesc impreuna cu pudra din gama So Clear,care mi se pare una din cele mai bune pudre incercate pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am avut pudra So Clear, doar fondul de ten adiacent. Nu mi-a placut deloc, era foarte prafos si parca eram tencuita, accentua orice cojita si zona mai uscata, si partea cea mai rea era culoarea dubioasa...foarte, foarte galben. De asta nici nu m-am mai uitat la pudra, m-am gandit ca au aceleasi nuante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pudra e o singura nuanta,si se potriveste pe orice tip de ten,din cate am observat.Eu credeam ca-mi va fi inchisa,dar n-a fost asa.Si da,fondul de ten e foarte dubios...sunt culorile inchise si nici nu-mi place cum se simte.

    RăspundețiȘtergere