Update 25.11

Wow...A trecut ceva timp de cand nu am mai postat pe aici,dar ma voi revansa cat de curand.Abia de vreo saptamana amsi eu net utilizabil,desi am platit 2 luni la el(tehehe...iupisiul mamii tale).
Sa incepem cu inceputul: de cand sunt in Cluj alerg ca o bezmetica.Alerg prin facultate,alerg pe strada,alerg dupa bus,alerg sa opresc focul la aragaz sa nu bubui cu tot cu casa,dar din pacate nu alerg prin magazine.De 2 luni de cand sunt aici mi-am cumparat... un creion dermatograf negru,2 farduri TANF si o pensula pentru pudra.Doar atat.Bugetul meu limitat dar si timpul limitat nu prea imi permit sa alerg de colo colo ca sa-mi cumpar chestii,cum era cand stateam acasa(deci acum aici este casa mea^^).

Am fost fericita sa aflu ca am castigat pe blogul Camelcutzei un fond de ten Vichy la alegere,si am ales Normaderm Teint pentru tenul meu problematic- un review cat de curand,va promit.

Fiind atat de stresata cu facultatea(finlandeza ii extrem de grea),a inceput sa-mi cada parul si mai tare ca inainte si nu stiu ce sa fac...Codita mea parca-i din ce in ce mai subtire in fiecare zi.Am folosit lotiunea regeneranta cu Petroleum de la gerovital o singura data si mi-a cazut un pumn de par.E normal asa ceva?!Serios acum :| Sunt extrem de socata!Daca cineva stie vreun tratament bun impotriva caderii parului si mi-l poate recomanda,preferabil sa fie si in a smaller price range,please do so^^ I will be forever greatful.

In alta ordine de idei,am observat ca am 31 de followers si as dori sa va multumesc pentru sustinere!Va promit ca ma voi revansa cu niste review-uri cat de curand!

O seara cat mai faina va doresc.

Share this:

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Draga mea, daca-ti cade parul de la stres, ia niste Magneziu Forte cu B6 (e romanesc, pana in 5 ron o folie cu 10 pastile)- ia cate una pe zi, pe la pranz, chiar si doua daca esti foarte stresata.
    Intai trebuie sa tratezi stresul, si apoi parul, daca mai e cazul ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. incearca sa te dai dupa spalare cu solutie de ardei iute..o gasesti la orice plafar, e in jur de 5 lei sticluta si iti ajunge cam o luna..pui cateva picaturi de solutie in putina apa si masezi bine scalpul..nu clatesti..

    RăspundețiȘtergere