Review: Miss Sporty So Clear Face Powder



Ce zice producatorul:
"Formulated to fight spots and protect from oily/shiny skin,the So Clear Powder comes in one transparent shade suitable for all skin tones."

Ce zic eu?Zic ca este foarte buna,si face ce promite! Acopera roseata,pastreaza tenul mat si ramane la locul ei timp indelungat.Eu am folosit-o de-a lungul verii in locul fondului de ten,pentru ca nah,fiind vara am zis sa nu-mi mai incarc tenul.Si bine am facut,pentru ca nu am avut probleme cu cosurile,uniformizeaza culoarea pielii si chiar e transparenta.
Initial am fost sceptica,si ma gandeam ca e o alta pudra deschisa la culoare,eventual prea inchisa pentru mine(eu sunt extrem de alba). M-am bucurat atunci cand am observat ca mi-au fost spulberate toate preconceptiile.
Pot spune ca orice cos ar fi incercat sa apara,disparea dupa cateva ore de cand aplicam pudra,nu mi-a astupat porii,a rezistat pe fata mea hidratata,fara baza,timp de aproximativ 10 ore si tenul nu mi s-a ingrasat.
Pot spune ca din punct de vedere al calitatii,are un pret infirm.A costat in jur de 12-13 lei,si are 11 grame.Deci o sa ma tina mult si bine.
N-o sa mint,imi lipseste pudra mea Stay Matte de la Rimmel,din care inca mai am bucatele-am reusit sa o fac praf cand am scapat-o acum cateva luni.
Ah ,si pot sa spun ca se comporta foarte bine si aplicata peste fondul ten,am incercat de vreo 2 ori.
Ce imi place:
-raportul calitate-pret
-faptul ca face ceea ce promite: ma apara de cosuri,imi pastreaza tenul fresh,ascunde petele rosii
-cutiuta mica si compacta,cu inchidere prin filet
Ce nu imi place:
-are un aplicator ciudat,un fel de buretel care nu e buretel,dar oricum nu-l folosesc.
Concluzia? V-o recomand cu draga inima.Chiar daca de cele mai multe ori produsele ieftine is considerate proaste,nu e si cazul produselor de la Miss Sporty.Parerea mea.

Share this:

CONVERSATION

5 comentarii:

  1. si eu am corectorul din gama so clear de la ei. desi nu am probleme acneice mi se pare absolut genial si e la un pret de minune (5 lei) eu sunt la al 3-lea tub deja :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum ca citesc aici ma tenteaza sa o incerc.Mult timp am avut fondul de ten So Matte si imi placea mult textura catifelata si gradul de acoperire,arata asa natural incat puteam trece cu vederea ca lucea destul de repede.Pacat ca i-au schimbat nuanta,eu cu nr 3 faceam fata bronzului ori de vreo 2 ani e prea deschis pentru tenul meu.Si pudra mi-a placut,cea normala,dar si acolo m-am lovit de nuanta fiind prea caramizie chiar si cea mai deschisa.In plus,era cam cah aplicata direct pe piele,in contact cu sebumul se inchidea si mai tare.Cu fondul de ten So Clear nu m-am impacat era prea galben-portocaliu si ma gandeam ca asa-i si pudra adiacenta.Dar o sa ii dau credit si sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  3. oare ce magazine fac revanzare de miss sporty? ca ma tenteaza foarte mult...

    RăspundețiȘtergere