Review: Pensula MAC 252SE Large Shader Brush


Am castigat aceasta pensula in cadrul unui giveaway organizat de Camelia,careia doresc sa-i multumesc inca o data pentru ca mi-a dat ocazia sa incerc un produs MAC.
Descrierea oficiala a produsului:
"Soft but firm bristles for shading with eye shadow or emollient-based products. This brush has soft, firm fibers arranged in a square shape."
Initial ma speriase un pic descrierea faculta de Camelia,care a spus ca i s-a parut prea aspra pentru a o folosi.Paranoia mea ma dusese undeva in lumea maturilor si ma si imaginam incercandu-ma sa ma machiez cu o mica matura.Dar nu a fost asta.Pensula este,intradevar,un pic mai aspra decat te-ai astepta de la o pensula pentru fard.
Am folosit-o intens de cand am primit-o,asta fiind acum fix o saptamana daca nu ma insel,si am folosit-o in scopuri diverse- pentru aplicarea highlighterului,pentru aplicarea fardului,pentru a mai scadea din intensitatea unei culori spre arcada.Cel mai mult imi place sa o folosesc pentru aplicarea fardului de pleoape,pentru ca are dimensiunea ideala si pot sa acopar pleoapa frumos si mai economisesc ceva timp,asta permitandu-mi sa bibilesc tusuletul si sa-mi iasa si o codita perfect,in acelasi timp evitand urletele parintilor care ma acuza ca stau prea mult timp sa ma gatesc.
All in all,este o pensula buna si imi place.Iau suficient produs pe ea,nici prea mult nici prea putin.Singurul dezavantaj ar fi ca mi-as fi dorit sa fie un pic mai moale.
Pot sa spun cu mana pe inima ca prima mea experienta cu MAC a fost mai mult decat ok.
Ah,si am spalat-o de 2 ori si nu a pierdut decat un fir.The force is strong in this little one.
P.S: Am atasat o poza cu pensula,scuzati calitatea proasta dar este facuta cu telefonul.

Share this:

CONVERSATION

1 comentarii: