Oriflame Beauty Eyes Mono Eyeshadow


Cu siguranta le stiti multe dintre voi si le-ai vazut frunzarind catalogul Oriflame. Sincer,mi se par extrem de bune!Foarte pigmentate,rezista fara baza cam 4-5 ore,nu se strang in pliul pleoapei.
Ce spune producatorul:
"Fard pentru pleoape, delicat, ultra-fin, cu textură mătăsoasă. Formulă rezistentă, care se aplică uşor. Este prevăzut cu capac transparent "
Oaaarecum de acord.Dupa cum am mai spus,sunt pigmentate si rezista foarte bine si fara baza.Se aplica foarte usor,desi am auzit ca s-ar aplica si mai bine cu o pensula uda-nu am incercat,nu prea imi place sa aplic farduril asa.
Cutiuta este patrata,draguta,usor de depozitat si transportat-eu le iau mereu cu mine peste tot! Sunt si foarte fragile,daca le-ai scapat pe jos s-au facut praf si pulbere si aia e.
Cutiuta are 2 grame si costa 22 de lei.Cam piperat.Eu le-am cumparat cand le-am prins la oferta- am nuantele Midnight Black,Star Plum,Latte si Vintage Rose.In afara de Vintage Rose care este sidefat,restul sunt mate si de aceea le ador atat de mult!Cel negru il am de vreun an si abia daca se observat ca am consumat putin,si il folosesc aproape zilnic,pentru contur sau umbre,deci se aplica si la ele principiul "A little goes a long way".Pun pariu ca daca sunt folosite cu o baza adecvata- TFSI,UDPP,Radiant rezista si mai bine.Eu le-am folosit numai cu o baza de la Sephora si au rezistat si pana la 10 ore,in conditii aprige-le-am purtat la un festival,era cald,a si plouat.
Pot spune ca sunt foarte multumita si daca am sa le mai prind la oferta nu am sa ezit sa mai cumpar cateva!Le recomand numai in cazul in care le prindeti la vreo oferta sau in vreun flyer

Share this:

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. L-am incercat si eu acum cativa ani cand eram in liceu, stiu ca mi-a placut foarte mult ca era negru-carbon. Din pacate s-a spart dupa cateva utilizari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu Star Plum, luat tot la oferta, dar pe pleoapele mele se comporta mai prost decat farduri mult mai ieftine. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. E culoarea mea preferata,ochii hazel par verzi machiati dramatic,cu o nuanta inchisa si mata.

    RăspundețiȘtergere